Gabriella van Monaco (3) ontdekt haar inner prinses

Heerlijk, Hare Koninklijke Hoogheid stáát op handschoenen bij haar jurkje.

Lees ook

Zouden prinses Charlene en prins Albert van Monaco hun tweeling genderneutraal willen opvoeden, dan lijken ze geen schijn van kans te hebben: Jacques en Gabriella (3) weten precies wat ze leuk vinden.

Het gezin bezocht de festiviteiten rond Sites Historiques Grimaldi de Monaco, zeg maar plekken die voor de Grimaldi dynastie door de eeuwen heen belangrijk zijn geweest. Het is een nieuw event dat dit jaar voor het eerst is gehouden, om meer aandacht te genereren voor de geschiedenis van het ministaatje. Er waren riddergevechten en volksdansen en Gabriella kon niet wachten om zich in klederdracht te hullen. Jacques daarentegen, lijkt ons meer een jongeman van de toekomst. Geniet even mee van de lieve plaatjes.  

Gabriella zag haar klederdrachtpakje helemaal zitten…

…en deed welwillend een dansje mee…

…al was het schaapje toch ook wel erg interessant.

En was het ook leuk schootzitten bij haar moeder, prinses Charlene. Die in tegenstelling tot haar dochter geen handschoenen draagt. Gabriella heeft duidelijk meer de Queen als rolmodel, qua handschoenen. 

Broer Jacques vond het allemaal te oncool voor woorden en vermomde zich met zijn shades…

…deed een uitbraakpoging richting paleis en snoeppot…

…en wist niet hoe snel hij in de aanwezige brandweerauto moest kruipen…

…die hij duidelijk te gek vond.

Gabriella verwaardigde zich om even bij hem te komen zitten, maar deed dat wel in stijl, met uiteraard haar handschoenen aan: 'Breakie-Breakie, Jac!'

 

Foto's © Palais Princier

Laatste nieuws

Zie ook