Eva Jinek straalt en showt voor het eerst babybuik

Op Instagram showt Eva voor het eerst haar babybuik.

Eva Jinek (39) maakte afgelopen maart bekend dat zij samen met haar vriend Dexter hun eerste kindje verwachten. Wanneer de presentatrice precies is uitgerekend, is niet bekend. Op Instagram showt Eva voor het eerst haar babybuik. En, wat ziet ze er stralend uit!

Duopresentatie

"Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan… ", schreef Eva in maart onder een Instagrambericht. Ze had eerder relaties met Bram Moszkowicz en Freek Vonk. Nu is ze al een tijdje gelukkig met Dexter van der Voorn, die achter de schermen werkt als productieleider. De presentatrice leerde hem kennen tijdens de opnames van haar programma De Verenigde Staten van Eva. 

Kinderwens

In een eerder interview met AD  – vóór haar zwangerschap – liet Eva weten een hekel te hebben aan vragen over haar kinderwens. "Dat is zoiets persoonlijks om te vragen aan een vrouw. Voor hetzelfde geld ben ik al tien jaar bezig. Misschien kan ik geen kinderen krijgen en vind ik dat verschrikkelijk. Mensen vragen het aan je alsof je vraagt wat je vanavond gaat eten. Ik vind het ongepast en ongemanierd."   

LEES OOK: Eva Jinek straalt en showt voor het eerst babybuik

 

Er gebeurt hier zó veel buiten beeld. Foto door: @nataliavdzalm

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

BRON: MARIE CLAIRE, BEELD: ANP

Laatste nieuws