Yes! Je kunt nu betaalbare Dior make-up krijgen

Hello nieuwe make-up lijn!

Lees ook

Hello nieuwe make-up lijn! Dior heeft haar handen ineen geslagen met supermodel Bella Hadid. En dat betekent: een gehele make-up collectie die naast betaalbaar, ook vernieuwend en van goede kwaliteit is. 

We weten al dat de modeindustrie geheel bontvrij gaat, maar ook in de beautyindustrie zijn er veranderingen gaande vooral gebaseerd op diversiteit. Goede zet! Want tja, als Fenty (de beautylijn van Rihanna) voor bijna iedere huidskleur een passende foundation creëert, kan Dior natuurlijk niet achterblijven. Daarom is er vanaf 15 juni de Dior Backstage collectie verkrijgbaar. Leuk: de collectie is voor jongeren en dus kost 't allemaal iets minder centen. 

Collectie

Dior heeft met de nieuwe collectie aan iedereen gedacht, want er zitten maar liefst veertig soorten foundationkleuren in de collectie. De veertig tinten zijn gerangschikt op ondertoon. Make-up artiest Peter Philips, creatieve director en beeld-regisseur voor alle Dior make-up: "Het (de foundation) is mijn belangrijkste product. Ik wilde zestien verschillende intensiteitsniveaus, maar vooral zes verschillende ondertonen die in totaal veertig kleuren geven, waardoor elke vrouw de tint kan vinden die het beste bij haar huid past." De foundation is trouwens deels geïnspireerd op de royal wedding. Zo wordt er geadviseerd de foundation zo dun mogelijk aan te brengen om au naturel à la Meghan Markle voor de dag te komen. 

Naast foundation zitten er dertien kwasten en héél veel soort paletten (gezichtspaletten en contourpaletten geïnspireerd op de hoge jukbeenderen van Bella Hadid) en een oogpalette in warme en koele tinten in de collectie. Ook kun je een palette gevuld met lippenstiften krijgen. 

LEES OOK: Zó wordt een Dior bruidsjurk dus gemaakt

 

Een bericht gedeeld door Dior Makeup (@diormakeup) op

BRON: HARPERS BAZAAR, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook