Bling! Lady Kitty Spencer loopt fonkelend binnen

Van halfslachtig aristomodel tot het gezicht van grote luxe: lady Kitty heeft alles onder controle.

Lees ook

Hoe leuk is het om iemand die je hebt zien struggelen te zien slagen? Lady Kitty Spencer (28), het nichtje van prinses Diana, heeft een schitterend nieuw contract in de wacht gesleept.

Lady Kitty is de oudste dochter van Charles, de huidige graaf Spencer die op Althorp resideert, en zijn eerste vrouw Victoria Lockwood. Voor Kitty zich aan modellenwerk waagde, haalde ze haar masters in 'luxury brand management' aan de European Business School in Londen. Die kennis komt milady goed te pas nu ze zichzelf steeds succesvoller als 'luxemerk' in de markt zet.

Toegegeven, ze kwam wat moeilijk op stoom omdat ze vast zat aan een weifelachtig vriendje en zich nogal halfslachtig inzette om als model klussen in de wacht te slepen. Sinds ze echter volledig voor haar modellencarrière gaat, scoort ze als een malle en is het één en al Ralph Lauren en luxe presentaties in het Dorchester.

Haar doorbraak dankt ze aan Dolce & Gabbana, die een heel legertje socialites en aristo's inhuurde voor een nieuwe campagne. Van al die dames ontpopte Kitty zich als de absolute ster. Niet alleen draagt ze de kleren als een echte vrouw met alles erop en eraan, ze weet ook feilloos de over the top knipoog van D&G te vangen. Desnoods zet ze zelf even een luipaardprintje in elkaar, met een tiara op, uiteraard. 

Dat gevoel voor humor leverde op Instagram een nog altijd groeiend aantal volgers op (momenteel 361.000) die haar erg aantrekkelijk maken voor ontwerpers en luxe labels.

Dat hadden ze in de Bling Business ook door: haar nieuwste lucratieve opdrachtgever is Bvlgari, die haar onmiddellijk druipend van de juwelen vastlegde.

Dit zijn de eerste beelden uit haar nieuwe campagne.

Diamonds Are A Lady's Best Friend, zoveel is duidelijk. 

 

Foto's © ANP, Getty Images, BSR Agency  

Laatste nieuws

Zie ook