Brekend: Boris en Lilly Becker gaan scheiden

Na een relatie van 13 jaar en een huwelijk van 9 jaar houdt het sprookje op.

Lees ook

Verdrietig nieuws voor de Beckers. Na een relatie van 13 jaar en een huwelijk van 9 jaar houdt het sprookje op. Dat meldt de Duitse krant Bild. 

Boris (50), voormalig tennisser, en het Nederlandse model Lilly (41) hebben besloten te gaan scheiden en slaan allebei hun eigen weg in. Het stel leerde elkaar in 2005 kennen in Miami en gaven elkaar het jawoord in 2009. Een jaar eerder werd zoon Amadeus Benedict Edley Luis Becker geboren.

Volgens Bild stond hun relatie onder druk vanwege de financiële problemen van de oud-tenniskampioen. Hij zou zo'n 61 miljoen euro schuld hebben gehad toen hij vorig jaar failliet werd verklaard. De advocaat van het gezin liet in een verklaring het volgende weten: "Het was geen gemakkelijke beslissing voor meneer en mevrouw Becker. Het welzijn van hun zoon is voor hen het belangrijkst." 

Trammelant 

Eerder schreven we dat volgens verschillende kranten het huwelijk van de twee op springen stond. In een interview met Beau Monde vorig jaar zei Lilly nog voor haar relatie te knokken. “Luister, natuurlijk is dit een challenging periode. Het is zwaar en moeilijk. En ja, ik ben me wild geschrokken. Maar we hebben elkaar eeuwige trouw beloofd. In goede en slechte tijden. Dan geef ik niet zomaar op. We moeten vechten voor elkaar, voor ons gezin. Ik wil niet dat Amadeus opgroeit in een gebroken gezin. Daar knok ik voor.”

Meer kinderen

Uit het huwelijk met Barbara Becker (51), heeft Boris de zonen Noach (24) en Elias (18). Met Angela Ermakova heeft de Duitse tenniskampioen dochter Anna (18).

LEES OOK: Lilly Becker vecht voor haar gezin

BRON: TELEGRAAF, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook