Suits-cast druppelt langzaam maar zeker Londen binnen

Zal er aanstaande zaterdag dan toch een heuse Suits-reünie plaatsvinden?

Lees ook

Meghan Markle mag dan wel afscheid hebben genomen van haar voltallige Suits-familie, dat betekent echter niet dat de vriendschappen met de acteurs ook gelijk over en uit zijn. De band met haar voormalige collega's is dan ook ijzersterk, en dus hebben ze vrijwel allemaal een uitnodiging ontvangen. En daar lijken ze aardig op ge-rsvp't te hebben..

De castleden van de hitserie zijn dan ook al volop gespot in Europa, wat zou betekenen dat ze zaterdag allemaal in de St. George's Chapel zitten. Zo is Gabriel Macht, die de rol van Harvey Specter speelt, met vrouw Jacinda Barrett en dochter Satine al in Londen te vinden, is Sarah Rafferty, oftewel Donna Paulsen op dit moment in Parijs, en zou ook Patrick J. Adams, die in de serie Meghan's grote liefde Mike speelt, naar verluidt in Marokko zijn, dat misschien dan wel niet in Europa ligt, maar ook niet langer dan vijf uur vliegen naar Londen is. 

Of de cast daadwerkelijk aanwezig zal zijn, en of ook Gina Torres en Rick Hoffman, beter bekend als Jessica Pearson en Louis Litt, afreizen naar Londen, zal dit weekend bekend worden. Al hopen wij natuurlijk van harte dat er een heuse Suits-reünie gaat plaatsvinden!

LEES OOK: Meghan had tijdens opnames Suits een codewoord voor Harry

 

 

BRON: US WEEKLY BEELD: SUITS, INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook