Op een rijtje: bekende stellen die weleens een scheve schaats hebben gereden

Al gingen sommigen zelfs meer dan één keer de mist in.

Lees ook

Toen ze de liefde even niet bij hun partner konden vinden, gingen ze op pad om het ergens anders te zoeken. De namen in dit lijstje konden (en sommigen misschien nog steeds) er wat van. En dat terwijl hun misstap niet veel later bij heel de wereld bekend werd…

Royalty

Prinses Diana met James Gilbey: in 1992 kwamen opnames van telefoongesprekken boven water, waarmee de misstap van prinses Diana aan het licht kwam. Zij was destijds namelijk nog getrouwd met prins Charles. 

Prins Charles met Camilla Parker Bowles: maar niet alleen Diana was ontrouw geweest tijdens hun huwelijk. Toen het nieuws naar buiten kwam dat Diana Charles bedrogen had, werd óók bekend dat hijzelf een scheve schaats had gereden met zijn huidige vrouw Camilla. In één van de telefoongesprekken vertelt Charles namelijk de 'tampon' van Camilla te willen zijn… En dat vinden we nog steeds een heel ongemakkelijke uitspraak!

Sarah Ferguson met John Bryan: hij een financieel adviseur, zij de vrouw van een prins. Al gauw werd de scheiding tussen Sarah, ook wel bekend als 'Fergie', en prins Andrew een feit. En dat terwijl Charles, de oudere broer van Andrew, dit welgeteld één maand eerder deed. 

Mark Phillips met Heather Tonkin: vreemdgaan is één ding, maar ook nog eens een kind verwekken… Het 'overkwam' Mark Philips die toentertijd getrouwd was met prinses Anne. Zij aarzelde geen moment en scheidde van hem in 1989. 

Peter Townsend met prinses Margaret: hij was keurig getrouwd, maar verliet zijn vrouw voor de losbandige prinses. Van een huwelijk met Margaret is het nooit gekomen. Naast dat een huwelijk tussen de twee allesbehalve werd goedgekeurd door het Koninklijk Huis, was ook de aandacht die het jongere zusje van koningin Elizabeth met zich meebracht, toch net even iets te veel van het goede voor Townsend. 

Presidenten

Donald Trump met Marla Maples: voordat Melania in beeld was, waren daar Ivana Trump en Marla Maples. Zijn voormalige vrouw en de vrouw met wie hij haar bedroog. Oeps!

John F. Kennedy met Marilyn Monroe: Monroe's zwoele verjaardagswens van de president wakkerde geruchten over een affaire tussen de twee aan. En om er nog een schepje bovenop te gooien, zou de zangeres ook gescharreld hebben met JFK zijn broer… Stoute Marilyn, toch!

In de herhaling vallen

Jesse James hield het niet bij één keer: maar liefst vier keer heeft hij zijn voormalige vrouw, Sandra Bullock, bedrogen. In een interview zei hij: "Ja, ik heb mijn vrouw bedrogen, en ja, ik heb mijn mannetje gestaan en nam dus de verantwoordelijkheid en verontschuldigde me. En dat is dan het einde van het verhaal." Je kunt er natuurlijk ook iets té makkelijk over denken. 

Tiger Woods was er ook een die vaker de mist in ging. Het ging al niet al te best met zijn huwelijk met Elin Nordegren, en na zijn auto-ongeluk in 2009 kwam óók nog naar buiten dat hij met maar liefst dertien andere vrouwen het bed heeft gedeeld. Ja, je leest het goed: dertien vrouwen… 

Huishoudster of de nanny 

Jude Law beleefde wilde avontuurtjes met de nanny. Pas toen hij verloofd was met actrice Sienna Miller, biechtte de acteur op haar bedrogen te hebben met de nanny. Eind goed, al goed? Sienna lustte er ook wat van, want zij bedroog hém vervolgens ook. Tsja, wat hij kan, kan zij ook. En dus besloten de twee op een gegeven moment maar een punt achter hun labiele relatie te zetten. 

Arnold Schwarzenegger met Mildred Baena hielden de affaire geheimMaar ja, wanneer ergens een kind wordt verwerkt, komt de waarheid in de meeste gevallen uiteindelijk altijd naar boven. Zo ook bij de wereldberoemde acteur en zijn huishoudster.

Zakcentje erop na houden 

Alex Rodriguez met Madonna: lang voordat Jennifer Lopez in zijn leven kwam (de twee lopen nu ongeveer een jaar met elkaar), was daar 'The Queen of Pop' Madonna. Terwijl hij met zijn voormalige vrouw Cynthia Scurtis was. Pijnlijk, want zij ging er met 26 miljoen dollar vandoor, toen ze erachter kwam dat manlief het met niemand minder dan Madonna deed. 'Gekregen' van hem, dat wel. Wat een gentlemen is het ook…

Hulk Hogan met Christiane Plante: 30 miljoen dollar is het 'schamele' bedrag dat Linda Claridge van haar man vroeg toen ze erachter kwam dat hij vreemd was gegaan. 

En de rest…

Marilyn Monroe met Arthur Miller: één van de weinigen uit dit rijtje die daadwerkelijk met haar scharrel trouwde. Nadat ze haar voormalige partner, Joe DiMaggio, bedrogen had, kreeg ze nog wel een brief van hem met de vraag of ze alsjeblieft terug wilde komen. Zij vond het toen wel mooi geweest en trouwde kort daarna gewoon met Miller.

Brad Pitt met Angelina Jolie: voordat Brangelina een feit was, was Brad Pitt met de Friendsactrice Jennifer Aniston. Brad en Angelina ontmoetten elkaar op de set van Mr. and Mrs. Smith, en daar sprong de vonk binnen een mum van tijd over. Al houdt Angelina nog steeds vol dat er tijdens de opnames écht niks gebeurd is. 

Kristen Stewart met Rupert Sanders: tijdens haar romance met haar Twilight-collega Robert Pattinson verveelde Kristen zich blijkbaar enorm en vond ze daar filmregisseur Rupert Sanders. En dat betekende een einde voor Kristen en Robert, iets wat menig Twilight-fan nog steeds héél erg jammer vindt. 

Hugh Grant met Divine Brown: in 1995 had Hugh Grant een nacht plezier met een prostituee. En dat terwijl hij op dat moment met Elizabeth Hurley een relatie had. De twee probeerden bij elkaar te blijven ondanks het bedrog, maar vijf jaar later kwam er alsnog een scheiding.

LEES OOK: Onderzoek: Mensen met dít sterrenbeeld gaan het meeste vreemd

BRON: MARIE CLAIRE UK, BEELD: GETTY IMAGES 

Laatste nieuws

Zie ook