Kristen Stewart maakt korte metten met ‘no flats’-policy van het Filmfestival van Cannes

"Mensen wordt echt flink pissig als je geen hakken aan hebt. Ik ben van mening dat je dat niet meer kan vragen van iemand."

Lees ook

Waar tout Hollywood vorige week nog te zien was op de rode loper van het Met Gala, namen zij een dag daarna massaal het vliegtuig naar Cannes om daar te flaneren op de rode loper. Ook gisteren was het weer een komen en gaan van celebrities die in hun mooiste outfit voor de lens van de aanwezige fotografen paradeerden. Kristen Stewart zag dan ook haar kans schoon om voor het oog van de camera een belangrijke boodschap naar de organisatoren van het filmfestival uit te zenden. 

Hakken zijn uitermate prachtig om naar te kijken, maar iets minder leuk om ook daadwerkelijk op te lopen. Vooral wanneer je er heel de avond op moet doorbrengen. Toen de actrice gisteren dan ook voor lens van de fotografen op de rode loper verscheen, trok ze naderhand gelijk haar torenhoge zwarte pumps uit om vervolgens op blote voeten verder te lopen. 

Verplichting

Daarmee lapte Kristin de 'no flats'-policy regelrecht aan haar laars (of in dit geval aan haar peperdure Louboutins). De Twilight-actrice vertelde eerder al in een interview dat de dresscode erg strikt is, en ze vrouwen graag hooggehakt op de rode loper zien verschijnen. "Mensen wordt echt flink pissig als je geen hakken aan hebt. Ik ben van mening dat je dat niet meer kan vragen van iemand. Als je mannen niet 'verplicht' om een jurk en hakken te dragen, vind ik dat je het ook niet van mij kan verlangen."

En dus wandelde de actrice gisteren met een paar Louboutins in haar hand in plaats van een designerclutch. 

LEES OOK: Dit is de evolutie van de jurken op Cannes Film Festival

BRON: FOOTWEARNEWS BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook