Zo stoomt Meghan Markle haar moeder Doria klaar voor de grote dag

De moeder van de bruid krijgt nog even snel een koninklijke snelcursus.

Lees ook

De bruiloft waar iedereen al weken, dan wel niet maanden, naar uitkijkt, komt steeds dichterbij, en dus heeft Meghan Markle haar moeder alvast laten invliegen om haar helemaal klaar te stomen voor de royal wedding.

De aanstaande bruid trouwt natuurlijk niet met zomaar iemand, en dus is er aardig wat werk aan de winkel. Alle koninklijke regeltjes en protocollen zijn namelijk lang niet bij iedereen bekend. En dan moet Doria ook nog de welbekende buiging onder de knie krijgen. 

Gelukkig draait haar dochter inmiddels alweer een paar maanden mee, en kan Meghan, met behulp van prins Harry uiteraard, haar moeder zonder twijfel het een en ander bijbrengen. Toch is Doria niet alleen ingevlogen voor een koninklijke snelcursus.

Rots in de branding

Meghan zou op dit moment namelijk erg veel spanning hebben, en met zo'n gigantische bruiloft is dat uitermate logisch. Doria zou dan ook haar rots in de branding zijn, en als geen ander weten hoe ze Meghan kan laten ontspannen.

De vader van Meghan is overigens nog niet in Londen gearriveerd. Hij vliegt naar verluidt pas volgende week naar de Britse hoofdstad, en zal dan samen met Doria de gehele koninklijke familie ontmoeten. Spannend!

LEES OOK: Zoet en zeer gebiologeerd: Meghan als ze naar Harry kijkt

BRON: TELEGRAAF BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook