Sylvie Meis terug op het witte doek

En het is héél iets anders dan je van haar gewend bent...

Lees ook

Sylvie Meis is terug. En nee, niet bij het Duitse tv-programma Let's Dance, maar op het witte doek. De blondine schittert vanaf september namelijk in de Nederlandse en Belgische bioscopen. En wel in een film met een hele rits aan influencers. 

Elvy's Wereld So Ibiza is een nieuwe zomerse comedy, waarvan de opnames op dit moment in volle gang zijn. Elvy doet er in de film alles aan om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen, en komt tijdens haar tijd op Ibiza een tal aan fashion influencers, wereldberoemde dj's en andere belangrijke mensen tegen. En hoewel ze op het populaire eiland van alles meemaakt, loopt het avontuur heel anders af dan ze er in eerste instantie verwacht had. 

Soapmeisje

Voor de presentatrice is het de eerste keer na lange tijd dat ze weer in een film te zien is. Toch is het voor Sylvie zeker niet iets nieuws. Integendeel zelfs. Sylvie was tijdens de beginjaren van haar carrière te zien in de toen nog onwijs populaire serie én films van Costa. Toen sleepte ze rol van de verleidelijke barvrouw Ice binnen, al zal ze dit keer waarschijnlijk voor een iets andere rol gaan. Maar welke rol precies… dat blijft nog even geheim!

LEES OOK: Wow: zó mooi zag Sylvie eruit op haar verjaardagsfeest

 

BEELD: YOUTUBE, ANP

Laatste nieuws

Zie ook