Prachtig: Dít is volgens Pinterest het populairste bruidskapsel

Dus mocht je binnenkort toevallig een bruiloft op de agenda hebben staan..

Lees ook

Wanneer we wel een flinke dosis inspiratie kunnen gebruiken, pakken we al snel onze mobiel of laptop erbij en openen we de wondere wereld van Pinterest. Oftewel: dé online plek om je te laten inspireren en flink wat ideeën op te doen. 

Zo helpt het online platform ons bijvoorbeeld ook met het bedenken en het uitstippelen van onze grote dag. Volgens veel aanstaande bruiden is Pinterest dan ook hun redding tijdens stressvolle momenten. Van de trouwjurk tot aan het perfecte kapsel: als je het hier niet vindt, ga je het nergens vinden.

Haarstijlen

En hoewel het vinden van de ideale trouwjurk meestal wel een aantal dagen (dan wel niet weken) in beslag neemt, wordt ook het creëren van de perfecte hairdo vaak als een pittige opgave gezien. Want steek je het op? Of heb je het liever los? Ga je voor een mooie krul? Of heb je het toch liever stijl? Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. 

Messy updo

Pinterest kwam onlangs dan ook met een klein onderzoek naar buiten met welke 'haarstijl' het meest werd opgezocht. Het resultaat? Een 'messy updo' dat veel gebruikt en gezien wordt tijdens bruiloften, maar ook leuk is om losjes te dragen tijdens een feestje of een romantisch etentje met je geliefde. Benieuwd hoe zo'n messy updo er precies uitziet? Bekijk dan hieronder een aantal voorbeelden en laat je inspireren door deze prachtige vrouwen. 

LEES OOK: Zó fix je Máxima's royal hair do's makkelijk zelf

BRON: BYRDIE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook