Change of plans: Thomas Markle nu tóch aanwezig bij de royal wedding

Hoewel het er even op leek dat hij de grote dag aan zich voorbij liet gaan, lijkt het er nu sterk op dat de vader van Meghan Markle er toch bij is!

Lees ook

Nog maar twee weken en dan is het zover: de royal wedding van prins Harry en Meghan Markle. Al sinds de aankondiging is het hele land in rep en roer, en gaat het eigenlijk nergens anders meer over dan de bruiloft. Toch hangt er al langere tijd een donkere wolk boven al dat geluk van de voormalige actrice. Zowel haar zus als broer heeft zich al meerdere keren negatief uitgesproken over hun halfzus, en ook haar vader leek lange tijd de grote afwezige op de bruiloft te zijn. Maar ook in dit geval is niets wat het lijkt…

Thomas Markle zou namelijk alsnog naar Engeland afreizen om zijn jongste dochter te zien trouwen. Tot grote ergernis van zijn zoon Thomas jr. overigens. Maar ja, het is en blijft zijn kleine meid en de beste man zou deze bijzondere dag dan ook niet aan zich voorbij willen laten gaan. En dus zal hij zaterdag 19 mei samen met zijn ex-vrouw Doria Radlan in de St. George's Chapel in Windsor plaatsnemen. 

Traditie

Maar of hij zijn dochter ook daadwerkelijk naar het altaar brengt, is nog maar de vraag. Volgens meerdere bronnen zou Meghan juist door haar moeder worden weggegeven. Mocht dit zo zijn, dan zal Meghan hiermee de allereerste zijn. Nooit eerder werd de bruid tijdens een koninklijke bruiloft door haar moeder weggegeven. Enfin, wat er ook gebeurt: het zal een dag vol bijzondere én opvallende momenten worden!

LEES OOK: Thomas Markle Jr: 'Prins Harry, zeg het huwelijk af'

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook