Paris Hilton: “Het voelde als een verkrachting”

 Paris Hilton komt in een nieuwe documentaire met een hartverscheurend verhaal.

Lees ook

Afgelopen vrijdag ging de documentaire 'The American Meme' in première, die over de levens vertelt van een aantal bekende Amerikaanse sterren. Paris Hilton is er daar één van en kwam met een hartverscheurend verhaal.

De documentaire laat onder meer zien hoe het Paris verging nadat een sekstape veertien jaar geleden lekte en zo ineens verspreid werd over de hele wereld. De tape was gefilmd met haar toenmalig vriendje Rick Salomon. Paris vertelt: “Het was alsof ik verkracht werd toen die tape 'One Night In Paris' uitkwam. Ik had het gevoel dat ik een deel van mijn ziel was kwijtgeraakt en er werd zo gemeen over mij gesproken door mensen die ik helemaal niet kende. Ik zat er toen echt doorheen en wilde niet bekend staan als ‘dat meisje van die sekstape’. Het heeft mij belemmerd om te zijn wie ik echt ben.”

Rijk, blond en verwend 

Met de documentaire wil Paris een andere kant van zichzelf laten zien. “Mensen kennen mij vooral van 'The Simple Life', één van de allereerste realityshows die op tv verscheen, waarin ik samen met Nicole Richie te zien was. Er was toen nog geen social media, dus ik heb min of meer mijn eigen karakter gecreëerd zoals ik dacht dat het publiek dat zou willen zien: rijk, blond, verwend. Maar ik ben veel meer dan dat, dat heb ik de afgelopen jaren wel bewezen met het runnen van mijn eigen bedrijf. Alleen zien mensen me nog altijd als dat blondje uit de televisieshow.”

LEES OOK: Paris Hilton verloofd met acteur Chris Zylka

BRON: EONLINE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook