André Hazes en Monique nu ‘officieel’ uit elkaar

Speculeerden we vorige week dat André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zouden zijn, heeft de zanger dat gisteravond in Shownieuws bevestigd. 

Lees ook

Speculeerden we vorige week dat André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zouden zijn, heeft de zanger dat gisteravond in Shownieuws bevestigd. 

"Monique en ik gaan niet lekker en dat vinden we allebei heel kut'', aldus een aangeslagen André. Volgens hem zou het vele werken en het geen tijd hebben voor zijn gezin de reden van de breuk zijn. "Ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

 André en Monique hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze, zoals ieder ander koppel, weleens relatieproblemen hebben. Maar na elke ruzie blijkt dat ze toch niet zonder elkaar kunnen. "Toch is er iets waardoor we altijd weer bij elkaar komen." André houdt de goede moed er voor alsnog in. "We gaan even uit elkaar, los van elkaar wonen, om de goede vrede te houden en lief voor elkaar te blijven. We hopen dat we bijvoorbeeld over zes maanden weer bij elkaar komen.'' Hopen wij ook!  

Volgens een bron hebben ze de breuk heel volwassen opgelost. Er zou absoluut geen sprake zijn van ruzie, ze zouden zelfs nog samen naar Mexico op vakantie gaan. De zanger zou het woonwagenkamp van Monique's familie op een Rotterdams industrieterrein verlaten hebben en woont nu samen met beste vriend en neef Djarno. 

Heftig jaar

Monique vertelde eerder nog aan Beau Monde dat het best kon knallen tussen de twee: “André is een fijn persoon. Een leuke gozer.Ik ben niet voor niets verliefd op hem geworden. Maar hij is ook in ontwikkeling. Een ontwikkeling die ik een tijdje terug al heb gehad. Soms denk ik: dat kun je beter anders doen. Daar is hij het dan niet mee eens. Dat kan botsen. Ik kan wel denken: laat ’t hem maar uitvinden. Maar dat is moeilijk. Ik wil hem behoeden voor bepaalde dingen, maar ben geen ouder van hem, ik ben z’n vriendin. Tegelijkertijd heb ik ook veel respect voor hoe hij het allemaal doet.”

LEES OOK: Monique Westenberg: "Sinds ik met André ben is mijn leven net een circus"

BRON: SHOWNIEUWS, AD, BEELD: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook