Zoet: Amal Clooney over verliefd worden op George

Zó ging de eerste ontmoeting tussen Amal en George.

Lees ook

Verliefd worden op George Clooney… Amal Clooney, zijn vrouw en moeder van zijn twee kinderen, vond het eigenlijk heel natuurlijk gaan. Ze legt het allemaal uit in een interview met de Amerikaanse Vogue.

Amal (40) is vorig jaar moeder geworden van de tweeling Ella en Alexander en is getrouwd in 2014 met haar George Clooney. Daarbovenop heeft ze een indrukwekkend lijstje met voltooide universiteiten en is ze succesvol mensenrechtenadvocaat. 

Dé ontmoeting

Samen met een vriend ging ze langs het huis van George in Italië, Lake Como. Zijn ouders waren er ook. George zelf was totaal weg van Amal vanaf het moment dat hij haar zag. Ze werden vrienden en konden niet stoppen met elkaar te mailen. "Voor die ervaring (de ontmoeting met George) hoopte ik altijd dat er liefde kon zijn die overweldigend was en geen afweging of besluitvorming vereiste. Na de vele e-mails en enige ontmoetingen later voelde het als het meest natuurlijk ding in de wereld," vertelt Amal in het interview. 

Waardering

Amal werd voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld in 2014, wanneer de verloving met haar George bekend werd. Meteen pakte ze de spotlights. Men kon haar waarderen, ze had namelijk al een indrukwekkend CV voordat ze 'bekend' werd door met mister Clooney in het huwelijksbootje te stappen. Tijdens de verloving klonk het dan ook: 'De internationaal gewaardeerde mensenrechtenadvocaat Amal Alamuddin trouwt met acteur'. "Zij is de professional en ik ben de amateur," heeft George ooit gezegd. "Ze doet haar werk beter dan dat ik ooit iemand heb zien doen." Awh.. 

George 

"Als je iets weet over mijn gekke leven, weet je dat ik me vrijwel had verplicht om nooit meer te trouwen," zegt George – hij was een paar jaar getrouwd geweest met de actrice Talia Balsam. "Maar toen ik met Amal begon te daten, wist ik meteen dat dit iets anders was." En zo gezegd, zo gedaan, want we zijn enkele jaren verder en ze hebben ondertussen een prachtig gezinnetje gesticht!

LEES OOK: Zien: Eerste foto's van tweeling George Clooney

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine) op

BRON: VOGUE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook