‘Charlotte Casiraghi trouwt op een Italiaans eiland’

De wijngaard van haar aanstaande schoonmoeder zou een beeldige locatie voor een bruiloft zijn.

Lees ook

Op het Rose Ball in Monaco debuteerde Charlotte Casiraghi (31) niet alleen officieel haar lover Dimitri Rassam, maar ook een kloeke diamanten ring die verdacht veel op een verlovingsring lijkt.

De oudste dochter van prinses Caroline van Hannover heeft sinds vorig jaar een innige relatie met Rassam (36). Hij is de zoon van de wijlen Frans-Libanese filmproducent Jean-Pierre Rassam en de Franse actrice Carole Bouquet.

Nu is Charlotte weliswaar de dochter van een prinses en een nichtje van prins Albert én negende in de lijn van troonopvolging van Monaco, toch is ze zelf gewoon burger. En om dat te benadrukken, doet het hof nauwelijks mededelingen over dit soort zaken (ook zwangerschappen worden meestal pas bevestigd als de baby al is geboren). Het is dus nog niet officieel bevestigd…

…maar volgens goed ingevoerde Italiaanse bronnen heeft het huwelijk deze zomer 'plaats op Sicilië', waar Carole Rassam een villa zou hebben. Een meer voor de hand liggende keuze zou het eiland Pantelleria zijn, dat tussen Sicilië en Tunesië ligt. Carole heeft daar de prachtige wijngaard Sangue D'Oro die de beroemde Passito di Pantelleria (een zoete witte wijn) oplevert: ook een buitengewoon romantische plek voor een societyhuwelijk. Beetje boho, helemaal Charlotte.

Carole is een voormalig Bond babe (ze speelde mee in 'For your eyes only') en Chanel-model. Naast Dimitri heeft ze nog een zoon, Louis (31) uit een andere relatie.

In Frankrijk is ze erg bekend om haar acht jaar durende affaire met de toen getrouwde Gerard Depardieu, president François Mitterrand was zo bezeten van haar dat hij haar telefoon een jaar liet aftappen. Qua drama is ze een leuke match met de Grimaldi's.

Charlotte heeft een zoon, Raphaël (4) uit haar eerdere relatie met Gad Elmaleh.

Dimitri heeft een dochter van zes, eveneens uit een eerdere relatie, met Masha Novoselova (hier links, rechts zijn moeder Carole). De bruidskinderen lijken hiermee alvast rond te zijn.

 

Foto's © ANP, Getty Images, Sangue D'Oro

Laatste nieuws

Zie ook