Hilarisch: dating app voor Kanye West fans (en vooral níet voor Taylor Swift fans)

Samen met een mede Kanye West fan een beschuitje delen? Het kan nu!

Op zoek naar een partner met dezelfde muzieksmaak als jij? En eentje die vooral fan is van de deuntjes van Kanye West? Daar is nu 'n handige tool voor.

Fans van Kanye kunnen via een speciale app op zoek gaan naar andere bewonderaars van de rapper om samen een beschuitje te eten. Het bestaan van de app werd begin deze maand via Instagram bekend gemaakt. Door de early access kun je je nu al inschrijven voor de zoektocht van je aanstaande lover. Wel moet je nog een maandje wachten tot je echt iemand aan de haak kunt slaan, want dan pas gaat de app live. Of Kanye er zelf iets te maken mee heeft, is tot nu toe nog niet duidelijk. 

Taylor Swift fans zijn niet welkom

Wat wel duidelijk is en erbij wordt vermeld, is dat Taylor Swift fans niet welkom zijn. Zij mogen zich absoluut niet inschrijven en worden zelfs verbannen van de app. Kanye West heeft een langlopende vete met de zangeres, die begon in 2009 toen Taylor de prijs voor beste videoclip bij de VMA’s won. Terwijl zij haar moment pakte, greep de rapper de microfoon uit haar handen om te laten weten dat hij vond dat Beyoncé de prijs had moeten winnen. 

LEES OOK: ZIEN: Kim Kardashian, Kanye West & Taylor Swift in Mean Girls

BRON: TELEGRAAF, BEELD: GETTY

Laatste nieuws