Zesjarige Blue Ivy biedt 19.000 dollar op schilderij

Kleine meid met veel centjes.

Lees ook

Met Beyoncé en JAY-Z als ouders heeft Blue Ivy een dure smaak als het gaat om kunst. Ze bood 19.000 dollar op een veiling afgelopen weekend. 

Hebben! 

De dochter van JAY-Z en Beyoncé ging afgelopen weekend mee naar een veiling met haar ouders, waar de kleuter maar liefst 19.000 dollar bood op het acrylschilderij 'Cries in Poorness' van Sidney Poitier. Toen Blue voor de tweede keer haar biedingsbordje omhoog hield, vond papa het welletjes geweest en trok hij haar hand heel subtiel naar beneden. De veiling Wearable Art Gala in Los Angeles werd georganiseerd door Tina Knowles, de moeder van Beyoncé. De bieders dragen hun steentje bij aan een non-profit kunstacademie voor de bouw van een kunstcomplex. 

Helaas pindakaas

De rijke jongedame ging dus niet met het kunstwerk naar huis. Acteur Tyler Perry bood 1.000 dollar meer en ging ermee vandoor. Gelukkig voor Blue Ivy ging haar familie niet met lege handen naar huis: dochterlief sleepte toch nog even een winnend bod van 10.000 dollar naar binnen op een ander kunstwerk. 

Niet met lege handen

Niet alleen Blue maar moeder Beyoncé bood ook op de veiling. Zij kocht voor 17.000 dollar een paar oorbellen van juwelier Lorraine Schwartz.

LEES OOK: 'Pain is not pretty.' Beyoncé over de bevalling van Blue Ivy

BRON: GRAZIA, BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook