Sparkle from the inside met glitterbier!

Bier alleen voor mannen? Nu zeker niet meer, er bestaat namelijk wel een héél vrouwelijk biertje.

Voor de liefhebbers onder ons: na glitterprosecco en glitterlattés bestaat er nu ook glitterbier! Mannen opgelet dus, bier is vanaf nu niet alleen maar voor jullie. 

Subtiele toevoeging

Dat bier alleen maar voor mannen zou zijn, waren vrouwelijke brouwers Carli Smith en Erica DeAnda het niet mee eens. Met een feminine toevoeging zou dit 'beeld' moeten verdwijnen, maar hoe doe je dat dan? Voeg er glitter aan toe! Wij vrouwen zijn eerlijk gezegd nooit vies van een beetje glitter. (Oké, het is onmogelijk uit je decolleté te krijgen na een avond feesten, maar je steelt er geheid de show mee.) Nou, zo gezegd, zo gedaan. 

Bierfestival

Het biertje van brouwerij Bold Missy werd ontdekt in 2016 op 'The Great American Beer Festival'. Het drankje is gebrouwen met citroen en roze peper en heeft een promillage van 6,8 procent. Verschillende biermerken hebben het geprobeerd na te brouwen, dus hopelijk pikken onze Hollandse bierbrouwerijen het op. Dan weten wij wel wat ons favoriete drankje wordt tijdens een avondje uit! 

Veilig? 

De toegevoegde glitter is eetbaar en daarom volkomen veilig om te drinken. De enige vraag die ons nog rest: 'Hoe zouden onze nieren er vanbinnen uitzien?' 

LEES OOK: Vanaf nu kan je elke maand een doos glitter prosecco thuis laten bezorgen

 

BRON: MUNCHIES BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws