Glamperen zoals Meghan Markle doe je zo

Dat Harry en Meghan nu samen een fantastisch stel lopen te wezen, da's natuurlijk niet allemaal vanzelf gegaan.

Lees ook

Dat Harry en Meghan nu samen een fantastisch stel lopen te wezen, da's natuurlijk niet allemaal vanzelf gegaan. Nee, de prins heeft zijn donkerharige beauty moeten veroveren met een aantal extravagante dates!

De derde date was een heuse kampeerdate in Botswana, een land waar de prins vaker komt. Maar liefst tien jaar is hij zo nu en dan te vinden in Meno a Kwena, een kamp in het noorden van Botswana. Het was vroeger een kamp waar ontdekkingsreizigers kwamen, maar is nu meer een (zeer luxe) vakantieresort. Hello nature! Maar ook weer niet, want kamperen wordt bij Meno a Kwena natuurlijk gewoon glamping.

Onder de sterren

De royal billetjes moeten mooi en firm blijven en kunnen dus niet rusten op een lousy stretcher natuurlijk. Een tweepersoonsbed onder de sterren it is, een gedekte tafel en een buitenbar (zal Harry prettig hebben gevonden). Oja, en het uitzicht is ook niet verkeerd want zo af en toe komen er zebra's langs. Als je op safari gaat eet je ook niet een boterhammetje kaas uit een kartonnen zak, nee, er wordt een complete picknick voor je bereidt. Of je doet gewoon een privéboottocht over de Boteti rivier.

Vind eerst een prins of gewoon een heel rijke vent als jij aan een romantische glamping avontuur wilt beginnen. Of als je €500 en €900 per nacht kunt neerleggen, kan je natuurlijk ook zelf gewoon dokken. Zien hoe Meno a Kwena eruitziet? Scroll dan verder!

LEES OOK: Altijd leuk: prins Harry gooit wat met kinderen

BRON: ESQUIRE, BEELD: INSTAGRAM, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook