De mooiste boutique gym van Amsterdam opent bijna en zo ziet dat eruit

In de kleedkamer staat Chanel deodorant om die okseltjes weer zo snel mogelijk fris te krijgen na de workout.

Nederland lijkt steeds glamoreuzer te worden, ook op sportgebied. Zo wordt op 5 maart de eerste boutique gym van Amsterdam geopend. 

En in een boutique gym wordt 'sport' naar het volgende level getild. Zo is het interieur in dit omgebouwde politiebureau helemaal bedacht door Eric Kuster. Als je binnenkomt heb je dus helemaal niet het idee dat je gaat sporten, eerder dat je een luxe overnachting gaat realiseren óf een heftige clubnacht tegemoet gaat. Tegen de tijd dat je terug bent bij het idee dat je hevig gaat zweten zo, ben je al flabbergasted van hoe de kleedkamers eruitzien. Prachtige douches met glazen deuren, een loungeruimte en Chanel deodorant om die okseltjes weer zo snel mogelijk fris te krijgen na je workout. Overigens wordt in de gym een parfum geventileerd die de eigenaren zelf hebben ontwikkelt. 

Trainingen

Bij Saint & Stars wordt uiteraard personal training gegeven, maar daarnaast zijn er twee soorten workouts beschikbaar: Holy Box & Holy Shred. De Holy Box les is een boxing geïnspireerde HITT workout. Een full body training waar een combinatie van kracht en cardio samenkomt. Tijdens deze 50-minuten durende les verbrand je gemiddeld 1000 calorieën. Door het gebruik van aqua punching bags worden gewrichten niet overbelast en wordt de training naar een hoger niveau verheven. De Holy Shred les is een bootcamp geïnspireerde HITT workout. Dit is een intensieve 50-minuten durende training met vele intervallen, resulterend in een hoge calorieverbranding van 800 tot 1000 calorieën en effectieve spieropbouw per les.

Benieuwd door wie je dan zo al wordt afgebeuld? Nou, bijvoorbeeld door Roberto da Costa, die o.a. jurylid van So You Think You Can Dance was en nu acteur Thijs Römer traint bij Saint & Stars. Wees niet verbaasd als je je straks tussen de BN'ers begeeft.

Extra's

Saints & Stars heeft ook een eigen sportcollectie en een eigen applicatie voor Personal Training inclusief professioneel voedingsadvies. De boutique beschikt ook over een juicebar die er voor zorgt dat jouw shake klaarstaat aan het einde van de les. 

Benieuwd hoe de boutique gym eruit ziet? Bekijk foto's hieronder en klik hier voor meer informatie. 

LEES OOK: Zó zag de sportbeha er in 1977 uit

@gallery(189)

Laatste nieuws