Zoon kroonprinses Mette-Marit maakt Brit Awards onveilig

Marius Borg lijkt de spotlights opeens wél te kunnen waarderen, #kassa!

Voor iemand die zich van de Noorse royal website liet schrappen omdat hij zo dolgraag anoniem wilde leven, is Marius Borg (18) best wel dol op rode lopers.

Marius, zoon uit een eerdere relatie van de Noorse kroonprinses en geen lid van het Noorse Koninklijke Huis, lijkt niet goed te weten wat hij nu eens wil. Begin 2017 ging er een officiële hofmededeling uit dat hij in alle rust in Amerika wilde studeren en verder wilde als gewoon burger.

Die studie maakte hij niet af. Toen het uitging met zijn vriendin, was Marius bovendien snel op Californië uitgekeken. Wat volgde, was een vage modestage in Milaan, geschnabbel in gedecoreerde leren jasjes en eindeloos chillen met andere millennials rond half pipes.

Zijn moeder schijnt het jaar te hebben afgeschreven als een gap year, al is niet duidelijk of Marius daadwerkelijk van plan is alsnog een studie dan wel werk op te pakken. Hij lijkt eerder een groeiende fascinatie te hebben met het leven in de spotlights dat hij eerst zo verfoeide en te hengelen naar een modellencontract, à la prins Nikolai van Denemarken.

Wat gezien zijn fraaie Vikingkop helemaal geen onhaalbare kaart lijkt. Op de afterparty van de Brit Awards in Londen was hij in ieder geval nijver aan het netwerken…

…poseerde uitgebreid op de rode loper…

… en liet zich vastleggen bij een poging om de tijd te verbeteren van Panasonic Jaguar Racing Formula E rijder Mitch Evans' in een Formula E simulator.

Hmm, thirsty much?

Laatste nieuws