Monique Westenberg vertelt over heftig jaar

André wil gaan voor een tweede kind, maar Monique is nog niet zo ver.

Lees ook

In de laatste aflevering van hun realityserie André Hazes: Ik Haal Alles uit het Leven sprak André Hazes uit in 2018 te gaan voor een tweede kind, maar Monique Westenberg is nog niet zover. "Nee hoor, ik moet er nu nog even niet aan denken", aldus Monique in de nieuwe Grazia.

Burn-out

"Het wordt ook een hartstikke druk jaar voor André. Daarbij ben ik blij dat ik mijn leven weer een beetje terugkrijg. Als ik erover praat, kan ik weer tranen in mijn ogen krijgen, want de bevalling heeft een enorme impact gehad. Het afgelopen jaar ging het niet goed met me. Ik zat tegen een burn-out aan, als ik er niet al in zat, omdat mijn hormonen uit balans waren na de bevalling", vertelt ze.

"Mijn endorfinesysteem lag plat, waardoor ik geen geluksstofjes meer aanmaakte. Neerslachtig klinkt wel heel zwaar, maar de spontaniteit was er een beetje vanaf. Ik piekerde veel en was gewoon Monique niet meer."

Hormooncoach

"Gelukkig heeft mijn hormooncoach me er weer bovenop gekregen met voeding en supplementen. Ik voel me weer de oude en ben ook nog eens heel veel afgevallen. Bij de volgende zwangerschap kan ik hier rekening mee houden en heb ik begeleiding."

"Misschien hebben de hormoonproblemen ook een wisselwerking op André gehad, omdat ik me de dingen meer aantrok dan normaal. Daardoor is het allemaal wat heftiger geweest. Maar wat wij hebben, is echte liefde hoor."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die vanaf vandaag in de winkel ligt!

LEES OOK: Monique Westenberg reageert op geruchten over plastische chirurgie

Laatste nieuws

Zie ook