Oeps: Reese Witherspoon en Oprah Winfrey slachtoffer van enorme Photoshop-fail

Foutje, bedankt!

Lees ook

Ook dit jaar zijn er weer een aantal acteurs en actrices gevraagd voor het jaarlijkse 'Hollywood-issue' van het Amerikaanse magazine Vanity Fair. Toch lijkt er het een en ander mis te zijn met een aantal foto's. Typisch gevalletje van een tikkeltje te veel Photoshop?

Uitklapcover

Net als andere jaren staan er ook dit jaar weer een tal aan grote namen op de uitklapcover van het magazine. Naast onder andere Oprah Winfrey, Tom Hanks, Nicole Kidman en Robert de Niro, is ook Wrinkle In Time-actrice Reese Witherspoon terug te vinden op de cover. Een belangrijk issue met zeker niet de minste namen, waardoor er vast en zeker veel tijd in is gestoken. Alleen lijkt er door de oplettende kijker net iets te veel tijd in het bewerken van de foto's te zijn gestopt. Ai!

Benen

Als je goed kijkt, zie je namelijk dat Reese niet twee, maar drie benen heeft. Althans, zo is te zien op de cover. De actrice kon er gelukkig zelf wel om lachen en plaatste dan ook nog een bericht over haar bijzondere benen. "Ik hoop dat iedereen mij nog steeds accepteert om wie ik ben", grapte ze op Twitter. Ook de wereldberoemde Oprah lijkt de pineut te zijn. Op een andere foto is namelijk te zien dat zij net als Reese ook ineens drie ledematen lijkt te hebben. Oeps… 

BRON: GRAZIA BEELD: TWITTER, GETTY

Laatste nieuws

Zie ook