Bijzondere kerst voor André Hazes en zijn moeder Rachel

Het was een bijzondere kerst voor de familie Hazes. André en zijn vriendin Monique zaten aan het kerstdiner met niemand minder dan zijn moeder Rachel.

Lees ook

Het was een bijzondere kerst voor de familie Hazes. André en zijn vriendin Monique zaten aan het kerstdiner met niemand minder dan André's moeder Rachel. Moeder en zoon hadden al lange tijd geen contact met elkaar na een ruzie.

"Herenigd!" schrijft de zanger op Instagram bij een foto. Monique schreef: "Voor rust en ruimte, in hoofd en hart. Omdat loslaten ook verder gaan betekent. Omdat we de hele wereld niet kunnen veranderen, maar de wereld in en om ons heen wel. Stapje voor stapje, in vrede, respect én met elkaar."

Ruzie

In februari 2016 liet André aan Veronica Magazine weten dat hij de strijdbijl graag zou willen begraven maar het vanaf de andere kant stil bleef: “Ik heb geprobeerd het goed te maken met mijn moeder en zus maar zij hebben daar geen behoefte aan. Ik ga me nu alleen nog richten op de positieve dingen in mijn leven en daar horen zij even niet bij Misschien komt het op een dag weer goed. Mijn kind moet toch zijn oma kunnen zien? Maar allen als we weer met z’n allen in één kamer kunnen zijn.” Het lijkt erop dat baby André na deze kerst, zijn oma weer in de armen kan sluiten. 

Roxeanne

De verzoening zag niemand aankomen, vooral niet na het interview dat Roxeannne afgelopen november gaf in Nieuwe Revu. Hierin vertelt ze dat het haar erg pijn doet hoe alles gaat, maar dat ze besloten heeft er geen energie meer in te steken. Het is nog altijd onduidelijk waar de ruzie precies over ging, maar Rox vertelt dat voor haar de druppel was toen ze haar broer liet weten dat het slecht ging met hun moeder “Ik heb je nodig!” vertelt ze, een reactie kreeg ze alleen niet, ze zag later alleen een foto van André met een champagneglas in zijn handen. Roxeanne schoof ook niet aan bij het diner, het zou voor haar misschien nog te vroeg zijn, maar laten we hopen dat ook zij over een tijdje aan tafel zit met haar familie. 

De kerstmagie heeft zijn werk dit jaar weer goed gedaan. 2017 belooft voor de familie een nóg mooier jaar te worden…  

LEES OOK: 'Rachel Hazes kapot van verdriet'

 

Herenigd!❤️?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

BRON: GRAZIA, METRO, SHOW BEELD: INSTAGRAM, ANP 

Laatste nieuws

Zie ook