Knappe Griekse prins speelt rol in The Bold and the Beautiful

De Griekse zoon van kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie Chantal heeft een klein rolletje te pakken in The Bold and the Beautiful.

Lees ook

Het is niet gebruikelijk voor royals om een acteercarrière te hebben, maar toch pakken ze soms hun moment. Zo vervulden Harry en William een bijrol in de nieuwste Star Wars film (geheel onherkenbaar, dat dan weer wel). En nu heeft de Griekse zoon van kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie Chantal een klein rolletje te pakken in The Bold and the Beautiful.

Foto

Een foto van prins Achileas-Andreas, en actrices Ashleigh en Rena werd op social media gezet om het nieuwe seizoen van de serie te promoten. Zo werd ook meteen bekend dat de prins een rol te pakken had. Zijn moeder, Marie-Chantal, liet weten enorm trots te zijn dat haar zoon binnenkort te zien is in de bekende serie.

Studeert

Of de prins in meerdere seizoenen speelt, is niet bekend. Hij doet het tenminste goed op beeld en op Instagram heeft hij momenteel ook 27 duizend volgers. Momenteel studeert de prins nog, dus een fulltime acteercarrière zit er hoogstwaarschijnlijk nog niet in…

 

Revolutionary @joshuakanebespoke

A post shared by Achileas of Greece (@achi_of_greece) on

BRON: ROYALCENTRAL BEELD: INSTAGRAM, GETTY 

Laatste nieuws

Zie ook