Royal kerstkleding: Mathilde’s gordijnen

Kijk éven door de gordijnstof heen, want er is iets te zeggen voor een kick-ass pak à la koningin Mathilde voor kerst.

Lees ook

Toegegeven, het lijkt een béétje of koningin Mathilde van België à la Maria in 'The Sound of Music' haar gordijnen heeft aangetrokken, maar er ís iets voor een feestelijk pak te zeggen.

Het betref hier Natan Couture die speciaal voor haar is gemaakt. Goud met zwart is altijd chic en stijlvol en door er een pak in plaats van een jurk van te laten maken, is het meteen een stuk hipper.

Daarnaast ben je met een comfortabel kerstpak meteen verlost van panty's en andere ellende. En kun je met zo'n laagvallende top ongestraft het knoopje van je broek losmaken, als de kerstdis té lekker is. Alternatief: een taille van elastiek, want geen hond die het ziet.

Ga je voor een feestelijke pak à la Mathilde, kies dan altijd een broek met minimaal rechte of – beter nog – wijde pijpen, zodat er wat te zwieren valt. Wat in kerstrood geklede leuke dochters zijn geweldige accessoires en bij een flets schoonzusje als prinses Astrid steek je meteen geweldig af. Prettig aan een pak is bovendien dat de top en broek ieder prima met zwarte basics kunnen worden gecombineerd, zodat je er lang plezier van hebt.

LEES MEER: Zo kleed je je voor kerst à la Máxima

@gallery(71)

Foto's © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook