Dit is het lievelingseten van prins William

Misschien heb jij dit gerecht vanavond ook op je bord liggen.

Lees ook

Prins William en Duchess Kate worden voor veel etentjes uitgenodigd. Voor de catering is het waarschijnlijke elke keer weer een uitdaging om een goede maaltijd voor te bereiden. Niets is minder waar. William is namelijk dol op een bepaald gerecht. En dat is niet eens zo heel chic. 

Vlees

Een voormalig royal chef verklapt wat het lievelingseten is van de royal; William houdt enorm van vlees, en dan specifiek gebraden vlees. Met een gebraden kippetje of steak zit je dus sowieso goed. Wil je het helemaal tot in de puntjes aanpassen op zijn voorkeuren? Hij eet zijn biefstuk graag medium-gebakken. Weten we dat ook weer, voor het geval hij een keer op de stoep staat en vraagt of hij mag blijven eten. 

Keukenprins

William is naar verluidt niet bepaald een keukenprins. Kate daarentegen vervult de rol van de perfecte huisvrouw; ze maakt gebraden kip klaar voor haar man als hij terugkomt van zijn werk. Misschien ouderwets maar erg vindt ze het niet, ze vindt het leuk om haar man blij te maken met zijn favoriete gerecht. De kip van Kate valt blijkbaar goed in de smaak bij de royals, want ook prins Harry is er gek op.

Lees ook: Zien: Kate en William scheuren off-road

BRON: VOGUE BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook