Spaanse koningin Letizia in gewaagde jurk op journalistengala

Niet iedereen was te spreken over het ietwat korte jurkje van Letizia.

Lees ook

Het koningspaar uit Spanje bracht gisteren een bezoek aan het 'Francisco Cerecedo' journalistengala in Madrid, waarbij vooral koningin Letizia, die zelf ook ooit journaliste was, er weer uitzag om door een ringetje te halen. Haar opvallende keuze van outfit viel iedereen op, al zijn de meningen erover enorm wisselend.

Figuur 

Hoewel de koningin vrijwel alles kan hebben, was niet iedereen te spreken over de lengte van het jurkje van Teresa Helbig dat ze al sinds 2008 heeft. Zo zou het volgens hen te kort en niet gepast zijn voor een koningin. Gelukkig waren er ook genoeg mensen die het jurkje wel mooi vonden. Zij spraken vooral vol lof over de mooie lange benen van Letizia.

Dieet 

Die mooie langen benen van de voormalige journalist krijg je niet zomaar. De koningin zou namelijk op het zogenoemde Perricone Promise dieet zijn, waarbij het eten van verse zalm, fruit, groene groentes en zuivere olijfolie centraal staan. Ook staat het dieet erom bekend het verouderingsproces tegen te gaan. En laten we eerlijk zijn: het werpt duidelijk zijn vruchten af!.

Wij vinden de Spaanse koningin in ieder geval prachtig!

Lees ook: Royal Fitgirl: de biceps van Letizia

BRON: EXPRESS, MENS EN GEZONDHEID BEELD: GETTY, ANP PPE AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook