Simone Kleinsma zeer emotioneel na ‘black-out’ tijdens musical ‘Was Getekend’

De musicalster kreeg het erg moeilijk toen ze het nummer 'Zonder jou' in wilde zetten.

Lees ook

Het is de nachtmerrie van elke artiest: het krijgen van een black-out tijdens een optreden. Tijdens de musical ‘Was Getekend’ van Annie M.G. Schmidt overkwam het Simone Kleinsma. En dat zorgde voor een emotioneel moment bij de musicalster. 

Emotioneel

Elke avond staat Simone op de planken als Annie M.G. Schmidt, maar onlangs ging het toch even mis bij de musicalster. Toen ze het voor haar emotionele nummer ‘Zonder jou’ in wilde zetten, wist de zangeres ineens haar tekst niet meer. “Ik wil het couplet inzetten maar ik weet het niet meer. Ik wacht even, ik raak niet in paniek, maar nee, nog niet, dat duurt een eeuwigheid natuurlijk, ik denk dit wordt gênant, er zitten achthonderd mensen naar me te kijken en er gebeurt niks. Ik denk ik moet ‘aflopen’, dat is me in al die veertig jaar nog nooit overkomen."

Plezier

Na de show was de musicalactrice dan ook vrij emotioneel. "Ik hoop niet dat het me nog een keer overkomt. Mensen zullen wel iets hebben gevoeld, maar ze kunnen ook denken 'goh, wat neemt die vrouw een prachtige pauze'". Ook is de musical extra beladen door de dood van haar man Guus Verstraete, die in maart op 69-jarige leeftijd kwam te overlijden vanwege hartproblemen. "De rol van Annie is troostend. Ondanks dat er ook heel veel lach en lol in deze voorstelling zit, gaat Annie ook door het diepe. Dat is prettig om te doen, wat dat betreft komt deze rol voor mij op het goeie moment. Een luchtige komische rol zou nu zó ver van mij af staan".

Gelukkig vindt Simona naar eigen zeggen het plezier in haar werk steeds meer terug. "Dan denk ik als ik 's ochtends net ben opgestaan: 'hè lekker, we mogen weer vanavond. Dat ik er niet meer tegenop zie." 

Lees ook: Simone Kleinsma herdenkt haar man met emotioneel bericht

BRON: SHOW BEELD: ANP 

 

Laatste nieuws

Zie ook