Zien: Victoria Koblenko en Levchenko als oudjes

In Linda's Story of My Life vertelt Victoria Koblenko openhartig over haar relatie met Evgeniy Levchenko.

Lees ook

In Linda's Story of My Life vertelt Victoria Koblenko openhartig over haar relatie met Evgeniy Levchenko, die zoals zij het zelf omschrijft, verre van perfect is. "Zeker met een baby merk ik dat we elkaar soms ook echt kwijt zijn."

Lev en Victoria zijn ontroerd als ze elkaar als zestiger zien. Bovendien vinden ze elkaar nog heel mooi. Als ze nog iets ouder worden gemaakt, zorgt het voor een emotioneel televisiemoment. De twee bedanken elkaar op bijzondere wijze.

Victoria: "Ik zou je willen danken dat je mij hebt gekozen om getuige te zijn van jouw reis door het leven. Ik hoop dat wij nog heel vaak de liefde mogen vieren met zijn tweeën en met nog meer mensen." Lev antwoordt daarop: "Ik ben eigenlijk niet de makkelijkste persoon om mee te leven, dat kan ik toegeven. Ik wil jou bedanken voor ons kind en voor alle steun die je aan mij hebt gegeven, zelfs in moeilijke tijden. Je bent oprecht de enige persoon die mij heel goed kent. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze weg met jou mag bewandelen. En laten we nog veel van onze bucketlist afstrepen."

Het fragment kun je hieronder terug zien:

BRON: RTL, BEELD: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook