Opvallend detail in nieuwe portretfoto koningin Máxima

Aan fotograaf Erwin Olaf de eer om de koningin en prinsesjes op de kiek te zetten. En daarin verwerkte hij ook nog een opvallend detail.

Lees ook

Dit weekend werden de nieuwste portretfoto’s van Máxima en haar dochters Amalia, Alexia en Ariane onthuld, waarbij de dames van het Koningshuis dit keer net iets anders dan normaal op de foto werden gezet. Aan fotograaf Erwin Olafs de eer om de koningin en prinsesjes op de kiek te zetten. En daarin verwerkte hij ook nog een opvallend detail. Zie jij het?

Dynasty

De topfotograaf zette de vrouwelijke leden van het Koningshuis alle vier op de foto, maar het was vooral de foto van Máxima die de show stal. "Het is niet per se dat we de Koningin op deze foto zien, maar vooral de vrouw Máxima. Een klein vleugje dynasty met die mooie en glimmende oorbellen, maar vooral het gezicht van Máxima", aldus royaltydeskundige Rick Evers.

Opvallend detail

Het was voor Erwin overigens niet de eerste keer dat hij de koningin voor zijn cameralens had. "Het is natuurlijk wel zo dat ik er heel gelukkig mee ben, dat ik haar tot twee keer toe, een keer als prinses en nu als koningin, heb mogen fotograferen." 

En als je dan als fotograaf toch de kans hebt, dan zorg je natuurlijk dat je zelf ook nog stiekem op de foto staat. Good job, Erwin!

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook