Melania Trump onder vuur door outfitkeuze tijdens speech over pesten

De first lady krijgt het opnieuw flink te verduren om haar verkeerde outfitkeuze. Ai!

Lees ook

Het maakt eigenlijk niet uit wat ze doen, er is elke keer wel wat op de Trumps aan te merken. Is het niet Donald die uit het niets een Afrikaans land verzint, dan is het wel Melania om haar verkeerde outfitkeuze. Vooral over het laatste raakte Twitter deze week niet uitgepraat en de first lady kreeg het dan ook flink te verduren.

De kledingkeuze van de presidentsvrouw blijft een terugkomend onderwerp. Droeg ze tijdens hun bezoek aan het door orkaan Harvey geteisterde Texas een stel pumps met een minimale hoogte van 12 centimeter, dit keer was het de opvallende fuchsia jurk van designermerk Delpozo die de aandacht opeiste.

Terwijl de first lady het tijdens haar speech op het United Nations General Assembly over digitaal pesten had en aankaartte dat ‘geen één kind op de wereld honger zou moeten lijden of zich bang, geterroriseerd, gepest of afgesloten zou moeten voelen’, schitterde ze zelf in een jurk met een prijskaartje van maar liefst 2950 dollar. Ai!

Hoewel mensen via social media lieten weten haar speech wel te kunnen waarderen, waren ze absoluut niet te spreken over de outfit die ze hiervoor had uitgekozen. Enne, de reacties waren dan ook zeker niet mis. We hebben er dan ook een paar voor je op een rijtje gezet. Komen ze!

Lees ook: Zo zag de extravagante trouwjurk van Melania Trump eruit

Bron: Teen Vogue Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook