Anouk verrast gemene columnschrijver op geniale manier

Herman Brusselmans wist duidelijk niet waar hij het zoeken moest...

Lees ook

Een aantal maanden geleden verscheen er een column van Belgische schrijver Herman Brusselmans. Die schrijft wel vaker over bekende mensen en ditmaal was zangeres Anouk aan de beurt. Dat hij haar 'niet zo'n fijn persoon vindt' kwam duidelijk naar voren. Anouk heeft besloten na al die maanden geniaal te reageren…

Herman is niet op zijn mondje gevallen en schreef toentertijd: '"Deze blonde del weigert om de pil te slikken omdat haar kop er nog dikker van zou worden; ze gebruikt geen condoom omdat anders de binnenkant van haar flamoes naar verbrand rubber zou smaken, en voor het zingen de kerk uit vertikt ze puur uit misplaatst feminisme, zodat er in een aantal jaar tijd zes kinderen uit haar lendenen gekatapulteerd werden."

"Je wordt een beetje rood"

Tijdens een Belgische talkshow, die afgelopen dinsdag werd uitgezonden, was Herman Brusselmans te gast. Bovenstaand stuk werd voorgelezen en de schrijver keek behoorlijkl trots. Tot Anouk ineens naast hem opdook en hem een zoen gaf op zijn wang. Ook kneep ze even in zijn schouders. 

Herman werd vreselijk ongemakkelijk en kreeg het er warm van. "Je wordt een beetje rood", lacht Anouk. De presentator probeert Herman nog op zijn gemak te stellen met de woorden: "Wees niet bang, ze heeft geen knokploeg bij zich." Anouk reageert hierop: "Nee, nee, nee, dit kan ik goed zelf af."

Vervolgens zingt Anouk het prachtige liedje 'Heaven', speciaal voor Herman die zegt niet zo van haar stem te houden.

Lees ook: Anouk: "Ik moet er niet teveel over nadenken, want dan word ik best wel sip"

Bron: Grazia Beeld: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook