WIN: luxe beautypakket van Oenobiol Paris

Een beetje hulp voor extra beauty kan nooit kwaad toch?

Lees ook

Natuurlijk ben je al best gezond bezig: je neemt voedsel van goede kwaliteit, een beautybehandelingetje hier en daar en je hebt elke ochtend een glow van een lesje poweryoga. Maar een beetje extra hulp kan nooit kwaad toch? De beautycapsules van Oenobiol Paris dragen bij aan schoonheid van binnenuit.

Met een bewezen visie waarbij natuurlijke voedingstoffen je optimaal ondersteunen, zorgt Oenobiol Paris  ervoor dat je je goed voelt en er goed uitziet. Dit luxe merk heeft een uitgebreid assortiment beautysupplementen die allemaal geïnspireerd zijn door de natuur. Dat betekent dat Oenobiol Paris gebruik maakt van uitgebalanceerde combinaties van natuurlijke voedingstoffen zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en extracten van planten, kruiden, groenten, zeewier, pitten en zaden.  

Nog beter: de keuze is reuze: er zijn assortimenten voor huid, haar, nagels en silhouette en in totaal zijn er 15 producten. 

Oenobiol

Het merk is al in 1985 opgericht door arts en voedingsdeskundige Dr. Marie Béjot. In Frankrijk is het razend populair, onder meer door het bekende Oenobiol Solaire supplement, een revolutionaire zoncapsule die de huid beschermt tegen vrij radicalen ontstaan door UV-straling.

Wat hebben wij voor jou?

– Een potje Beauty Support (waarde €19,99)
– Een potje Autobronze Teint (waarde €24,99)
– Een verrassingsextraatje 

Oenobiol Beauty Support is ontwikkeld op basis van de natuurlijke ingrediënten avocado en aloë vera. De pot bevat capsules die zorgen voor mooi haar, een stralende huid en stevige nagels. Het potje Autobronze Teint bevat capsules voor een natuurlijke stralende goudbruine teint van binnenuit. 

Wat moet je doen om te winnen?

Like hier onze Facebook en stuur in een privebericht waarom je Oenobiol graag wil proberen. Easy does it!

Laatste nieuws

Zie ook