Prins Harry rockt stiekem met The Killers

Drummen, chillen, ouwehoeren: prins Harry is een béétje een groupie.

Al tien jaar lang houdt prins Harry jamsessies met rockgroep The Killers. Never a dull moment met de Eerste Reserve!

Volgens Killers-drummer Ronnie Vannucci Jr dook Harry een keer ineens op na een show. "We kunnen het goed met elkaar vinden," verklaart hij. "Dat was tien jaar geleden dacht ik, dus dat zijn veel lange nachten."

"Je kunt gerust zeggen dat wij als Amerikaanse band niet zijn opgegroeid met zoiets verblindends als een koninklijke familie of zoiets, dus ik was niet onderlegd in wat het betekent om dit soort mensen te kennen. Misschien maakte dat het juist ook zo leuk. Ik had gewoon zoiets van: 'Hoi man'."

De drummer vertelt ook dat Harry wel eens zijn neven en nichten meenam en noemt ze 'normale gasten en aardige mensen'. Wat betreft zijn muzikale kwaliteiten houdt hij het bij voorkeur bij een potje mee drummen, al kan hij ook een beetje gitaarspelen. Eerder deze maand werd de 32-jarige prins gespot bij een optreden van The Killers in Hyde Park in Londen, waar hij bier dronk en selfies maakte met zijn vrienden.

Cool met Chris 

Naast The Killers behoren ook Coldplay (hier zie je hem op het podium met Chris Martin & Co) en The Foo Fighters tot de muzikale favorieten van Harry, met wie hij persoonlijk contact onderhoudt.

Down met Dave 

"Chris Martin van Coldplay appte me: 'Is het oké als ik prins Harry je nummer geef?'" zegt Dave Grohl van The Foo Fighters (rechts). "Ik zei: 'nou, vooruit dan maar'. Hij belde me over een optreden tijdens zijn Invictus Games en appte me daarna elke dag met de vraag: 'Komen jullie spelen?' Als een echte stalker. Toen we hadden toegezegd en hem tijdens het optreden ontmoetten, bleek hij de aardigste vent ter wereld te zijn. Heel leuk, heel cool."   

Sterke schouders 

Hoe leuk en hoe cool bleek tijdens het concert. Toen Harry zag dat Isabella Nixon (5) in tranen was omdat ze niets van The Foo Fighters kon zien, nam hij haar op zijn schouders. Isabella's vader Adam Nixon was destijds bij Harry's Invictus Games aanvoerder van het rolstoel basketbalteam.  

Lees ook: 

 

Openingsbeelden © BSR Agency

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..