Glamour met een knipoog

Laatste loodjes voor zwangere prinses Sofia

Zien: de Zweedse prinses met prinsje Alexander achterop de fiets!

Laatste loodjes voor zwangere prinses Sofia

De recente vakantie in St. Tropez is vermoedelijk de - voorlopig - laatste buitenlandse trip geweest voor prinses Sofia van Zweden, die de rest van haar zwangerschap in Zweden wil doorbrengen.

Sofia, getrouwd met prins Carl Philip, is al moeder van prins Alexander en eind augustus, begin september uitgerekend van hun tweede kind. Momenteel verblijft ze met man en kind deels in Solliden, de zomerresidentie van de Zweedse royals op Öland.

De rest van de tijd is ze gewoon thuis in Stockholm, waar ze op de fiets werd gespot met Alexander achterop. Ze deden gezellig een paar boodschapjes en deelden een ijsje.

© BSR Agency

Sofia's laatste officiële royal moment heeft ze al achter de rug, dat waren de festiviteiten rond de 40ste verjaardag van haar schoonzus kroonprinses Victoria.

© BSR Agency

Sofia is niet flauw, de enige concessie die ze deed, was 's avonds haar hoge hakken inruilen voor een paar wedges. Toen ze hoogzwanger was van Alexander was er een groot feest voor haar schoonvader Carl Gustaf waar ze ook gewoon bij was.  

 © Project Playground

Daarnaast onderneemt Sofia nog wat werkbezoeken. Zo was ze in Goteborg om een voetbalwedstrijd bij te wonen van de Gothia Cup. Een team van het Zuid-Afrikaanse goede doel Project Playground speelde mee. Sofia richtte dit project samen met Frida Vesterberg (de blonde vrouw naast haar) op, vijf jaar voor ze in de Zweedse koninklijke familie trouwde.

Verder is alles geregeld voor de komst van het nieuwe Bernadotje, al zal de vermoedelijke nanny het aanzienlijk drukker krijgen straks. 

Lees ook: 

Openingsbeeld © BSR Agency