André Hazes jr. krijgt sneer van volkszanger op festival

Het was gisteren weer één groot feest op het muziekfestival in Oosterhout, waarbij ook André H...

Lees ook

Het was gisteren weer één groot feest op het muziekfestival in Oosterhout, waarbij ook André Hazes de boel op stelten mocht komen zetten. De zanger zou na het optreden van Frank Verkooyen aan de beurt zijn, maar die werd halverwege zijn optreden al van het podium gehaald. Volgens de volkszanger zou André de boosdoener zijn, maar die vertelt weer dat de vork anders in de steel zit.

Woedend

Terwijl Frank druk bezig was met zijn optreden – waarbij hij onder andere wat liedjes van de overleden volkszanger André Hazes uitvoerde – werd hij abrupt onderbroken door de organisatie en moest hij direct van het podium verdwijnen. De volkszanger was woedend en liet via Facebook weten absoluut niet blij te zijn met deze actie. “Hazes Junior vond dat de stekker er direct uit moest. Ik zong al Hazes toen hij nog in zijn broek scheet”, schrijft hij in een uitgebreid bericht op social media.

Uitleg

Ook André heeft inmiddels gereageerd op het incident. “Ik lees net dat er een heleboel commotie is, omdat ik een artiest van het podium zou hebben gestuurd omdat hij Hazes zou zingen. Dat is natuurlijk absolute onzin. Ten eerste zou ik nooit iemand van het podium sturen. Ten tweede is iedereen in Nederland vrij om te zingen en te doen en laten wat ‘ie wil”.  De zanger laat ook weten dat het repertoire van Frank niet goed was afgestemd met de organisatie. “Dat is niet helemaal vlekkeloos gegaan”.

Stagemanager

De zoon van de overleden legende hoopt dat de twee er later nog een keer om kunnen lachen, al had dit incident volgens de stagemanager gewoon voorkomen kunnen worden. Hij had het repertoire van de volkszanger namelijk niet goedgekeurd. “Dat heb ik hem duidelijk laten weten. Het is ook mijn taak om dat te bewaken. Hij heeft zoveel eigen nummers, waarom moest hij dan per se toch die medley doen?” Tsja…

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook