Estavana Polman: “Alles voelt nog een beetje onwerkelijk”

Estavana Polman is nog maar net bevallen van haar eerste kind, dat ze kreeg samen met voetballer Rafael van der Va...

Lees ook

Estavana Polman is nog maar net bevallen van haar eerste kind, dat ze kreeg samen met voetballer Rafael van der Vaart. In gesprek met de Telegraaf zegt ze dat alles nog wel een beetje onwerkelijk voelt omdat alles zo snel is gegaan. 
Wennen aan je rol als moeder kost ook best even wat tijd natuurlijk! “En ja, ik weet nu ook wat de bekende roze wolk inhoudt. Het is fantastisch om voor de eerste keer moeder te worden.” Aan Telegraaf vertelt ze ook dat Van der Vaarts zoon Damián blij is dat hij grote broer is geworden. De bevalling duurde zo’n zeven uur, de hele familie van Estavana was erbij. “Ik ben een familiemens en vond het fijn om onze families dichtbij te hebben bij de bevalling. Alleen mijn tweelingbroer Dario kon er helaas niet bij zijn (ook hij is professioneel handballer, red.) vanwege een buitenlands trainingskamp. Verder was iedereen er, zelfs mijn oma was aanwezig in het ziekenhuis!”
In december hoopt Polman haar team te kunnen vergezellen bij de wereldkampioenschappen handbal. “Het doel is om het wereldkampioenschap te halen dat in Duitsland wordt gehouden. Maar ik ga natuurlijk niets overhaasten en mijn tijd nemen om terug te komen op niveau.”
BRON: TELEGRAAF

Laatste nieuws

Zie ook