10 x kroonprins Hussein, Action Man

Kroonprins Hussein van Jordanië viert vandaag zijn 23ste verjaardag, wat een uitstekend excuus biedt om even in zij...

Lees ook

Kroonprins Hussein van Jordanië viert vandaag zijn 23ste verjaardag, wat een uitstekend excuus biedt om even in zijn leuke leven te duiken.

De kroonprins, die qua hunk-dom eigenlijk alleen concurrentie heeft van Fazza in die contreien, volgt momenteel de militaire academie Sandhurst in Engeland. Wat hem opmerkelijk veel gelegenheid biedt om ook nog andere avonturen te beleven. Geniet even mee:

1 Natte prins

Kroonprins Hussein staat / waadt graag door rivieren, in dit geval de Wadi Almujib.

2 Piloot

Hussein dropte het Red Bull stunt team op het laagste punt op aarde…

3 Selfies

… en iedereen overleefde het, yay!

4 Hiken

Hussein is goed in eenpansgerechten. Wij vragen ons wel af wie die enorme koelbox en ketel naar deze pittoreske plek heeft gezeuld, want de prins is er niet mee gespot, #ItsGoodToBeRoyal.  

5 Méér selfies

Hij is dol op winkelen én zijn familie, links broertje prins Hashem, rechts prinses Salma.

6 Vest

De prins ziet er zelfs leuk uit in een kogelvrij vest / harnas / lelijk ding in camouflagestof.

7 Broertje

Hussein mag zijn broertje graag een beetje dollen. Deze combinatie van tondeuse standje en een baard was geen doorslaand succes bij zijn moeder, koningin Rania. Die ziet hem liever ↓ zo.

© Queen Rania of Jordan / Twitter

8 Vader

De kroonprins heeft leuke onderonsjes met zijn vader, koning Abdullah van Jordanië, motorliefhebber, Netflix-kenner, Majesteit en niet onaardig gamer (al verslaat Hussein hem meestal).

9 Wadi Rum

Hussein is onder het mom van Jordanië-promotie een béétje een thrillseeker, maar staat er desondanks fraai op. Het landschap trouwens ook: dit is Wadi Rum, een vallei met rotswanden van zandsteen en graniet in het zuidwesten van Jordanië. Het is de grootste wadi in Jordanië. In 2011 is Wadi Rum door UNESCO op de werelderfgoedlijst geplaatst. 

10 Wet Royal Contest

En vooruit, just because we can: nogmaals een natte kroonprins, die blijkbaar dolgraag in rivieren staat. Happy birthday en veel droge kleren toegewenst! 

Lees ook:

Openingsbeeld © BSR Agency

 

Laatste nieuws

Zie ook