Vader zoontje Fajah Lourens overleden

De vader van het zoontje van Fajah Lourens is gestorven. Daniel overleed aan een hersenvliesontsteking. Dat vertelt de...

Lees ook

De vader van het zoontje van Fajah Lourens is gestorven. Daniel overleed aan een hersenvliesontsteking. Dat vertelt de dj op Instagram.

Ze plaatste een foto van Daniel op Instagram en schrijft daarbij: “Afgelopen vrijdag is Daniel de vader van mijn zoon Shai overleden. Omdat er een rouwadvertentie is geplaatst, word ik nu gebeld door verschillende media. Dat snap ik, het hoort er bij als je bekend bent, maar lieve allen. Ik heb vandaag een pak gekocht met Shai voor de begrafenis van zijn eigen vader, ik heb even niks te melden.” Ze liet ook weten de komende maanden haar agenda vrij te houden om er voor Shai te kunnen zijn.

Daniel is de vader van Shai. Fajah en Daniel gingen in 2010 na een relatie van zeven jaar uit elkaar.

VERDRIET…Afgelopen vrijdag is Daniel de vader van mijn zoon Shai overleden. Omdat er een rouw advertentie is ge plaatst wordt ik nu gebeld door verschillende media. Dat snap ik het hoort er bij als je bekend bent maar lieve allen. Ik heb vandaag een pak gekocht met Shai voor de begrafenis van zijn eigen vader ik heb even niks te melden. Daniel is overleden aan de gevolgen van een hersenvlies ontsteking. We hebben hele heftige weken achter de rug en proberen dit een plekje te geven. Ik ben super trots op zijn drie kinderen waaronder mn eigen kind en de manier waarop ze met dit verlies omgaan. Ik had het graag nog even stil gehouden maar het is niet anders. Ik heb de aankomende twee maanden vrij gepland in mijn overdag agenda om er te zijn voor Shai. Ik hoop dat de bedrijven die ik helaas heb moeten cancellen daar begrip voor kunnen opbrengen.

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

 BRON: TELEGRAAF

Laatste nieuws

Zie ook