John Travolta wenst Olivia beterschap

De 68-jarige zangeres en actrice Olivia Newton-John maakte eerder in mei bekend dat bij haar opnieuw borstkanke...

Lees ook

De 68-jarige zangeres en actrice Olivia Newton-John maakte eerder in mei bekend dat bij haar opnieuw borstkanker is vastgesteld. John Travolta wenst zijn voormalige co-actrice nu beterschap toe in een verklaring.

Travolta en Newton-John braken in 1978 samen door als Danny en Sandy in de musicalfilm Grease. Aan tijdschrift People liet hij weten haar beterschap en liefde toe te wensen. “Olivia is altijd een geweldig en inspirerend mens geweest voor miljoenen mensen”, leest de verklaring van Travolta. “Als we allemaal onze wilskracht voor haar inzetten dan weet ik zeker – en ik ken haar goed – dat ze dat voelt en dat het haar zal helpen. We houden van haar en zij houdt van ons”, vervolgde de 63-jarige acteur.

Steunbetuigingen

Newton-John ontving meer steunbetuigingen en zei gisteren dat het haar ontroerde: “Ik ben erg dankbaar en geraakt door de vele berichten afkomstig uit de hele wereld. Dank jullie wel”, aldus de zangeres die zei dat ze zich goed voelt en veel steun van familie en vrienden krijgt. “Ik ben ervan overtuigd dat mijn nieuwe reis een positief succesverhaal wordt en anderen zal inspireren.”

BRON: PEOPLE

 

 

Laatste nieuws

Zie ook