België: prinses Elisabeth (15) goes fashionista

Cool en toch kuis, zomers en in vergelijking met andere royal pubers het toppunt van hip: kroonprinses Elisabeth van Bel...

Lees ook

Cool en toch kuis, zomers en in vergelijking met andere royal pubers het toppunt van hip: kroonprinses Elisabeth van België zag er adorable uit bij de Koningin Elisabeth ↓ wedstrijd.

© Belgische Monarchie

Elisabeth was met haar moeder, koningin Mathilde, aanwezig bij de Koningin Elisabethwedstrijd cello 2017. De rok en top in wit met zwarte en lurex accenten die ze droeg is van Maje, en voor de verandering was haar rok eens korter dan die van de koningin.

© Kronprinsessan Astrid

Het concours is een internationale wedstrijd voor jonge musici die in 1937 werd opgericht door koningin Elisabeth van België. Dat is deze fierce kijkende dame, hier in 1926.

© Belgische Monarchie

Er is afwisselend een wedstrijd voor pianisten, violisten en zangers; dit jaar werd voor het eerst een concours voor cellisten gehouden. Het Maje-jurkje is een uitverkoopje: oorspronkelijk kostte het 506 euro, nu 253 euro. Maje is een Parijs prêt-à-porter label van de in Marokko geboren Judith Milgrom. Cute, non? 

Lees ook:

Openingsbeeld © PPE Agency / Nieboer

Laatste nieuws

Zie ook