Zien: de happy honeymoon van James en Pippa

Na een weekje eilandhoppen in Polynesië zijn Pippa Middleton en James Matthews begonnen aan het tweede deel van hun...

Lees ook

Na een weekje eilandhoppen in Polynesië zijn Pippa Middleton en James Matthews begonnen aan het tweede deel van hun honeymoon.

En het nieuwtje is er nog niet af, ze straalt aan alle kanten. James en Pippa, in een jurk van Kate Spade en espadrilles van Castaner, bevinden zich – na een tussenstop in Los Angeles – momenteel in Sydney.

© BSR Agency

Daar zijn ze gespot bij het Park Hyatt hotel en in de Botanical Gardens, waar ze zwoegden met een personal trainer. Wat wel iets zegt over Pippa’s toewijding aan haar topfitte lijf.

© BSR Agency

Pippa en James gingen per watertaxi naar de haven waar ze – as you do – een watervliegtuig naar de Cottage Point Inn namen. Dat is een exclusief restaurant aan de Hawkesbury rivier, waar ze drie uur lang een vorkje prikten met vrienden. Het stel had het vliegtuig onder een andere naam geboekt, om geen slapende paparazzi wakker te maken.

© BSR Agency

Pippa’s zwager prins Harry kan ook elk moment landen in Sydney, voor festiviteiten rond de Invictus Games die daar in 2018 worden gehouden. Niet bekend is of mijnheer en mevrouw Matthews-Middleton dan nog in het land zijn, het stel zou nog ergens – Sri Lanka? India? Madagaskar?  een tussenstop willen maken voor ze terugkeren naar Engeland.

Lees ook:

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook