Roxeanne Hazes: ‘We hoorden gewoon niet meer bij elkaar’

Roxeanne Hazes (24) kan niet wachten om Nederland kennis te laten maken met haar andere, soms donkere kant. In de Grazia...

Lees ook

Roxeanne Hazes (24) kan niet wachten om Nederland kennis te laten maken met haar andere, soms donkere kant. In de Grazia vertelt ze nu over de breuk met haar ex-vriend Nick van Delft.

Overspel

Eind vorig jaar ging haar relatie met Nick na vijf jaar uit. Dat zit ook in haar nieuwe album verwerkt. “Eén nummer gaat over overspel. Niet dat ik ben vreemdgegaan, maar ik kon me er wel iets bij voorstellen. In die laatste tijd met Nick lag mijn hart niet meer bij hem, maar bij een ander. Daar heb ik over geschreven”, vertelt Roxeanne. “Ik merkte dat ik mentaal enorm groeide. Mijn manier van denken ging te veel van die van hem verschillen. Dat lag niet aan hem. We hoorden gewoon niet meer bij elkaar.”

Schuldgevoel

Niet veel later had Rox een nieuwe liefde, Erik, die ze leerde kennen bij haar platenmaatschappij. “Ik merkte dat ik iemand nodig had die me iets kon leren en waarmee ik mijn gekke werkideeën kon delen. Ik ontmoette Erik toen we samen een eigen YouTube-kanaal voor papa gingen opstarten. Al snel hadden we dagelijks contact en stuurden we elkaar zelfs ’s nachts berichtjes over papa’s muziek. Op een gegeven moment merkte ik dat ik Erik leuker ging vinden”, legt ze uit.

“Maar ja, ik had toen een relatie en dan mag je geen gevoelens voor een ander krijgen. Ik voelde me ontzettend schuldig, wilde Nick geen pijn doen. Mijn relatie met hem heb ik niet verbroken, omdat ik voor Erik koos. Ik heb het echt voor mezelf gedaan. Nick en ik kenden elkaar zo lang en waren meer samen uit gewoonte. Ik gun hem al het geluk van de wereld, alleen niet met mij.”

Baby Hazes

Roxeanne is op het moment dolgelukkig en inmiddels verloofd met haar grote liefde. “Elke dag zeggen we tegen elkaar dat we dankbaar zijn dat wij in elkaars leven zijn gekomen. Hij is mijn grote liefde en favoriete persoon op aarde. Nu heb ik wél het gevoel dat ik leef.”

Is een baby de volgende stap? Als het aan de brunette ligt wel. “Met mijn vader was het ineens zo snel klaar. Dingen die je nu wilt doen, moet je ook nu doen. Als ik een kindje wil, dan ga ik ervoor en hoop ik dat het ons gegeven is. ‘Laten we alsjeblieft geen rem hebben’, zeggen Erik en ik vaak tegen elkaar”, vertelt ze. “Als ik een kind krijg, wil ik er ook echt de tijd voor nemen. Ik zou graag zwanger worden als mijn album straks uit is en ik nog wat promotie heb kunnen doen.”

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia.

Laatste nieuws

Zie ook