Zien: hier slaapt Pippa op haar honeymoon!

Het was de afgelopen dagen groots nieuws: Pippa Middleton en James Matthews zijn getrouwd. En logischerwijs komt er daar...

Lees ook

Het was de afgelopen dagen groots nieuws: Pippa Middleton en James Matthews zijn getrouwd. En logischerwijs komt er daarna een honeymoon waar logischerwijs niet op is bespaard door het stel.

De bestemming is Tetiaroa, een tropisch eiland in Frans-Polynesië. Het eiland behoorde ooit toe aan Marlon Brando en in 1962 vonden er de opnames plaats van de film ‘Mutiny on the Bounty’. In 2014 legde een projectontwikkelaar de laatste hand aan het ecoparadijs. Een overnachting in één van de 35 exclusieve villa’s met eigen zwembad en bioscoop kost tussen de 3.075 en 3.210 dollar (omgerekend zo’n 2.750 euro).

De slaapkamer kijkt uit op het privéstrand en de natuurlijke lagune. Reizen is ook al een avontuur, je moet namelijk met een privé vliegtuig via het prachtige Tahiti om er te komen. Sterren zijn er kind aan huis, zo bezochten ook Barack en Michelle Obama het resort al eens. En zo ziet het eruit:

BRON: HLN.BE

Laatste nieuws

Zie ook