Monaco: Charlotte Casiraghi op pad met zoontje Raphaël

Voor iemand die naar eigen zeggen 'een bloedhekel' heeft aan de pers, gaat Charlotte Casiraghi er de laatste tijd verras...

Lees ook

Voor iemand die naar eigen zeggen ‘een bloedhekel’ heeft aan de pers, gaat Charlotte Casiraghi er de laatste tijd verrassend relaxed mee om, zelfs als haar zoontje Raphaël erbij is.

Charlotte, dochter van wijlen Stefano Casiraghi en prinses Caroline van Hannover en Monaco, trok zich niets aan van fotografen tijdens een strandvakantie in Toscane.

© BSR Agency

Ze smeerde hem in, speelde met hem en ging met Raphaël (3) in het water. Charlotte is alleenstaande moeder, maar wel eentje met een trustfonds en een nanny, dus heel erg afzien is het niet.  

Terug naar Monaco?  

© BSR Agency

Charlotte kreeg Raphaël met komiek Gad Elmaleh, met wie ze inmiddels geen relatie meer heeft. Ze woont met haar zoontje in de buurt van Parijs, waar hij naar een gewone peuterschool gaat, maar ze neemt hem steeds vaker mee naar Monaco. Vorig jaar was het jongetje ook al van de partij bij een wuifmomentje op het paleisbalkon tijdens Nationale Dag.

Stille F1 

Raphaël vergezelde haar ook naar de Koningsklasse Formule 1 voor elektrische wagens: niet zo lawaaierig als de échte Formule 1 en toch best spannend voor een jongetje dat erg van auto’s houdt.

Charlotte en Raphaël sloten zich aan bij prins Albert van Monaco en Louis Ducruet, de zoon van prinses Stéphanie, die zijn oom wel vaker vergezelt bij dit soort werkbezoeken.   

Lees ook:

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook