Opnieuw een tegenslag voor de familie Pfaff

Ze waren jarenlang als de gelukkig familie Pfaff te zien in de gelijknamige realityserie De Pfaffs, maar van dat oneindi...

Ze waren jarenlang als de gelukkig familie Pfaff te zien in de gelijknamige realityserie De Pfaffs, maar van dat oneindige geluk is inmiddels niet meer te spreken. Het leven van de Belgische familie stond in 2013 volledig op zijn kop, toen bij Jean-Maries vrouw Carmen een chronische botziekte werd ontdekt. Vier jaar later krijgt de familie opnieuw een tegenslag te verwerken. 

De vrouw van de bekende oud-voetballer blijkt namelijk niet de enige te zijn met het gen, ook oudste dochter Debby blijkt het te hebben. “Debby is positief getest, dus zij is draagster van het gen”, vertelt Carmen aan de Belgische Story. Vorig jaar liet de vrouw des huizes al weten dat Carmens ziekte erfelijk kon zijn, en dat de drie zussen zich moesten laten testen. Nu blijkt dus ook Debby draagster van het gen te zijn. Ondanks dat Carmen door haar ziekte erg afhankelijk is van haar familie, blijft ze positief voor haar dochter. “Het grote verschil met mij is dat Debby het nu op voorhand weet, waardoor ze vitaminekuren kan nemen om het tegen te houden.” De familie blijft elkaar zoals altijd door dik en dun steunen. 

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron: Show

Laatste nieuws