Dit zijn de bizarre kleedkamer-eisen van Justin Bieber

Justin Bieber is allang geen rising star meer en dus staat hij niet meer met zijn beide benen op de grond. Dan hoort h...

Lees ook

Justin Bieber is allang geen rising star meer en dus staat hij niet meer met zijn beide benen op de grond. Dan hoort het er ook bij dat je bizarre eisen te stelt als je een optreden geeft.

Op 10 mei betreedt de zanger het podium in Mumbai (India) en het schijnt dat hij per se een zak Haribo en paarse anjers in zijn kleedkamer wil. Volgens de Telegraaf heeft muziekjournalist Arjun S Ravite een hele lijst waarin alle eisen staan van Justin. Haribo snappen we nog, maar The Biebs wil ook een pingpongtafel, een yogamat en een jacuzzi.

Daarnaast worden er tien containers ingevlogen met een Playstation, wasmachine, koelkast, garderobekast en een massagetafel. Ravite: “Culinaire experts zullen over het eten waken dat aan Bieber wordt geserveerd. Hij krijgt in vier dagen tijd vijf keer per dag iets geserveerd en elke keer wordt het gerecht vernoemd naar een populair nummer van hem.” Alright, hopen dat hij dan wel een beetje een degelijk optreden geeft..

BRON: TELEGRAAF

Laatste nieuws

Zie ook