Bizarre dingen die celebs hebben gedaan om af te vallen

Celebrity's die de A-status hebben bereikt, hebben veelal toegang tot de beste voedingsdeskundigen, dokters, traine...

Lees ook

Celebrity’s die de A-status hebben bereikt, hebben veelal toegang tot de beste voedingsdeskundigen, dokters, trainers en chefkoks. Alles wordt uit de kast gehaald om de overbodige kilo’s eraf te krijgen en in shape te blijven. Soms proberen deze beroemdheden echter diëten of andere manieren van afvallen uit die totaal bizar zijn. We noemen de gekste maniertjes even voor je op, in de hoop dat je ze thuis nooit uit zult proberen.

Adriana Lima – Victoria’s Secret Dieet 

Het supermodel vertelde ooit aan The Telegraph dat ze negen dagen voor de grote Victoria’s Secret Fashion Show stopte met vast voedsel. Ze nam alleen nog maar eiwitshakes die gemaakt waren van eiwitpoeder, vitaminen en supplementen. Daarnaast sportte ze twee keer per dag. 12 uur voor de grote show stopte ze met het drinken en tot aan de show hield ze dit vol. We blijven hopen dat dit niet echt is gebeurd.

Beyoncé – Master Cleanse 

Om zich voor te bereiden op de rol van Deena in Dreamgirls heeft Beyoncé een master cleanse gedaan, zo vertelde ze ooit bij de Oprah Winfrey Show. Deze cleanse bestond uit mixjes van citroen, cayenne peper en ahornsiroop. Dit deed ze met het idee om 10 kilo in 14 dagen af te vallen. Ze gaf toe dat het haar chagrijnig maakte en dat ze nu over is gegaan op een ander, gezonder dieet. 

Anne Hathaway – Oatmeal squares 

Twee blokjes gedroogde havermout. Dat is alles wat Anne Hathaway elke dag at in de twee weken dat ze de film Les Miserables opnam. Dit deed ze zodat haar personage Fantine ‘bijna dood’ leek. Achteraf heeft de actrice toegegeven dat het dieet inderdaad heel erg bizar is. 

Snooki – Cookie dieet 

Toen Snooki in 2010 net klaar was met filmen voor Jersey Shore, wilde ze wat feestkilootjes kwijtraken. Ze ging over op het Dr. Siegal’s Cookie Diet. Dit hield in dat ze zes eetlust-onderdrukkende koekjes moest eten, gevolgd door een normale avondmaaltijd. Deze koekjes waren gemaakt van rundvlees en melkproteïnen. Jakkes.

Lady Gaga – Whiskey dieet

In 2011 meldde New York Daily News dat Lady Gaga het volgende had verteld: “Ik ben op een dronken dieet. Ik vind het fijn om te drinken als ik aan het werk ben. Maar het ding is, ik moet elke dag sporten en ik moet dan sporten met katers.” Hopelijk heeft ze dit niet lang volgehouden.

BRON: HAPPY IN SHAPE

Laatste nieuws

Zie ook